Luovia unelmia

Hei ja tervetuloa Luoviin unelmiin!

Olen Maikki, käsityöyrittäjä, kouluttaja sekä unelmoija. Luovia unelmia on oma pitkäaikainen unelmani siitä, että saan toteuttaa kahta suurta intohimoani; käsityöyrittäjyyttä sekä toisten auttamisen. 

Olen aiemmin toiminut opettajana ja aikuiskouluttaja, tarkemmin ottaen uravalmentajana. Rakastin työtäni ihmisten parissa aivan valtavasti, mutta muutama sitten päätin kuitenkin ottaa oman neuvoni, toteuttaa yhden pitkäaikaisista unelmistani ja opiskella itselleni uuden ammatin artesaanina. Valmistumiseni jälkeen aloitin oman yritystoiminnan ja nyt kun ajettuja kilometrejä on jo jonkin verran takana, haluaisin tehdä pienen kädenojennuksen ehkä juuri sinulle, joka vasta harkitset käsityöyrittäjyyttä tai olet vielä polkusi alussa.  

Joskus meille saattaa käydä niin, että olemme jopa liiankin harkitsevaisia ja ajattelemme, että että kaikesta täytyy tietää kaikki ennen kuin varpaita uskaltaa edes kastaa veteen. Siksi haluaisinkin ennen kaikkea rohkaista sinua ja tarjota mahdollisesti hyödyllisiä työkaluja, jotta pääsisit lähemmäksi niitä omia luovia unelmiasi. 

Kiva, kun tulit mukaan!

- Maikki