Unelmaholvi

Vaikka toiminkin nykyään käsityöalan yrittäjä, niin mihinkäs se koira karvoistaan pääsisi. Opettajuus ja halu auttaa muita elää minussa edelleen vahvana, vaikka ala onkin vaihtunut, samoin intohimo pedagogiikkaan ja oppimateriaalin laatimiseen. Tiedon luominen toisten avuksi on intohimoni ja niinpä päätin perustaa Unelmaholvin.

Unelmaholvi on materiaalipankki, joka on suunniteltu tukemaan sinun matkaasi yrittäjänä. Vaikka Luovia Unelmia keskittyykin pääsääntöisesti käsityöyrittäjyyteen, löytyy Unelmaholvista materiaalia, joka hyödyttää taatusti ketä tahansa! 

Materiaalin aihepiirit ovat samoja, joita tässä blogissa käsitellään. Ja kyllä, tämä materiaali on ilmaista! Tällä hetkellä Unelmaholvista löytyy mm. tämä elävä kirja, jota päivitetään säännöllisesti!

 

Mikäli haluat siis kehittää itseäsi ja päästä eteenpäin, liity ihmeessä mukaan! Avaimen Unelmaholviin saat suoraan sähköpostiisi, kun liityt Luovia Unelmia -sähköpostilistalle! Voit liittyä listalle esimerkiksi sivuston alalaidassa olevan kentän kautta.

Tervetuloa mukaan!