Tästä ne unelmat alkavat!

Lämpimästi tervetuloa Luoviin unelmiin! Tuntuu ihanalta ja suurelta saavutukselta, että tässä tämä kauan suunnittelemani blogi vihdoin on! Meinasin taas kerran sortua siihen perustavanlaatuiseen virheeseen, että kaiken täytyy olla valmista ja täydellistä ennen kuin voin avata blogini yleisölle. Onneksi kuitenkin ymmärsin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tarttua härkää reippaasti sarvista. Tässä ehkä onkin se ensimmäinen oppitunti:

Maailma ei tule koskaan valmiiksi, eikä kaikkea tarvitse tietää ja osata heti alussa. Tärkein askel kohti päämäärä on aloittaminen. 

Luovia unelmia on tosiaan pitkäaikainen haaveeni käsityöyrittäjyyden ja opettajuuden yhdistämisestä: halu auttaa muita luovan alan yrittäjyyden taipaleella on kova!

Luovia unelmia -sivuston ydintavoite onkin seuraava:

Haluan auttaa sinua:

  • löytämään sen oma juttusi, ta kehittämään sitä
  • tekemään unelmista tavoitteita
  • saavuttamaan näitä tavoitteita

Lisäksi pyrin jakamaan mahdollisimman monipuolisesta vinkkejä luovan alan (erityisest käsityöalan) yrittäjyyteen sekä ihan konkreettista yrittäjyyteen liittyvää tietoa. Lisäksi toivon kovasti kohtaavani tätä kautta samanhenkisiä ihmisiä. 

Nyt haluaisinkin kysyä sinulta, onko sinulla luovan alan yrittäjyyteen liittyviä unelmia ja haaveita? Jos on, niin jaathan ne kommenttikentässä!

- Maikki

1 kommentti

Jaana

Hei,
ihanaa, että on tällainen blogi, josta saa tietoa, kiitos tästä. Toimin kokoonpanijana metalliteollisuudessa ja harrastuksena on korujen valmistaminen pääasiassa nahkamateriaalista. Myös hartsia ja katajaa olen jonkun verran käyttänyt. Raskas fyysinen työ vaikuttaa kropan hyvinvointiin, siksipä haaveena olisi esim. kevytyrittäjyys rakastamani harrastuksen parissa.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista